Thursday, April 29, 2010

Haunted Room

Ptg td kuar g midvalley.settle sal boband yg xleh nk connect ngan tenet.smalam hangin la jgk asal x bole2 nk connect..hampeh tol
tanya la kat cik kaunter maxis centre asal aku pnya boband xnk jalan..upe2nye aku x setting ag kat boband aku tu..huhu..bukan salah aku xsetting tp salah pomoter chinese boy tu xbg tau kat aku..(hehe..salah kat org len tp xnk salah kat diri sendiri coz xbertanya..whehuuu..)

ok la ..bebalik ciyer HAUNTED ROOM...hoho..
nyesal pom ad gak hampeh pom ad ..xhaunted lasong..memeningkan kapla aku ad la..membe pom aku skali pening xpaham jalan citer ni..ingatkan citer hantu tp citer sal org gile coz ank dah mati tp xngaku anak dh mati.pastu g wat rawatan hipnosis..huh..xpasal2 jg gile..sian2
citer memang slow..xde pe yg menarik..peningkan kepala ad la.membe aku siap tido.tido senyap xpe gak,ni siap ad sound effect ..tak tahan2..
tp ad 1 kredit aku leh bg..mengujakan aku tol..tim aksi kat atas siling yg tim bdk pepuan yg nk kene bunuh ngan alien tah dari mane tah sesat..xpaham2..
patot la abang kat kaunter tiket cakap citer ni xbest.siap abg tu advise kat kitorng suh tgk citer the crazier..
tahap tertinggi aku leh bg kat citer HAUNTED ROOM ni..1/2 bintangxbrapeterang..

p/s:xjumpe poster mobi ni..hohoho..

1 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. pyahpunyerfikiran said...

    hahah..
    aku stuju..
    xfhm langsung...
    kantoi ar aku tdoq bunyi..
    tp pengajaran jgn tngok citer yg nmpak plik2... klau x nyesal..