Friday, June 25, 2010

laziest

wohaaa..
dah lame aku tak mengupdatekan space aku..
y??
malas + tenet lembap cam siput kot..
ekceli aku dalam mo0d cuti ..
wohaaa..
2/52 mgu je..
means 2weeks..
wakakaka
malas giler nak balik kolej nex week
result exam pon dah kuar..
aku tatau result aku cam ner..
malas nak call kolej..
pe kes ni beb sumer malas..
aishhhh..

sekian la entry ku kali ni..
malas tahap babun dah nk merepek..
pic pom malas nk upload..
wohaaaa..

mo0d:malas
keadaan:malas-malasan
masa:time's up










Thursday, June 17, 2010

akudalammo0dberkabung


aku cilok kat org lain punye space
waaaaarrrhggg
sai btol..
xde luck la untuk aku hari ni..
da la semalam spain a.k.a sepangnyor kalah ngan swiss
ari ni aku gadoh2 not kuih gado2 ngan BF aku(bestfwen okey not boyfwenz)
nop bukan gaduh tp lebih kepada kecik ati
waaaaa~~~~~~

ahhhhhh..tension betoi..
ye saya tau kamu ad masalah nk disettlekan
saya tau kamu sangat2 tension sekarng coz ___________(terpaksa dirahsiakan) yg tah pape tu
kamu sanagt2 bengang dgn si______(dirahsiakan jugak) yg tau mengomen dan mengarah buat itu ini tapi xtolong pon!!!!

adakah saya tempat untuk anda melepaskan kemarahan dan kebengangan anda??
walaupon melalui sms je
huhuhuhu
saya rase sedih dan kecik ati bila kamu buat begitu pd saya..
saya tau la saya ni sape...
kamu tahu x saya nak nangis td bila saya baca sms kamu td..
cara kamu jwb sms tu
saya tau kamu marah saya

ye la ..
saya sedar sape saya
sekadar tmpat untuk meluahkan marah kamu..
saya tau tu..
huhuhuhuhhu................................







mo0d:berkabung
keadaan:spain kalah match semalam
masa:sedapnye tido ptg2











Tuesday, June 15, 2010

b0$aN!!!!

arhhhhh..
bosan boh..
knp la xboleh balik rumah lagi..
kat sini sangat2 bosan
xde pape yg boleh aku bwat..
just countdown day for grandnite..
huhuhuhu..


am i cute???
nop..
u r so _____
(letak la ayat pe2 pom)ahha
kecik ati u kate mcm tu kat i..=(
ad ku kesah ngn ati kamu..=0
i balik ngadu kat bapak i
huh..anak bapak upenye..takutnye =+
watever=*



sekian ..
aku da merepek..
ahha







Saturday, June 12, 2010

presented..kd25

dis bout my class

presented by..
designed by...
tens lot to my classmate for nice and amazing montaj of kd25
very proud with it..
sory ek ku ambil and uploaddownload kat froggyspace ku ni tanpa keizinan..!!(0.o)(")




video



our memories for this year 2 semester 2
keep still 2gether until final year..
2008/2011
kd 25

mo0d:bangga beb wpun sering dpinggirkan
keadaan:epy sesangat
masa:2011h0urs

Friday, June 11, 2010

eN3 tahpape kot


xde kaitan pom..akakaka

hmmm~~~~
lagi malam ni tada idea nk merepek
ahha..
cepat la berpikir otak ku sayang...


ekceli aku dok lepak bilik mbe ku malam ni
insyaallah maybe jugak terbongkang di bilik si mbe ku ini
hehehe


kami sume 3 org..
sume dok online
pastu dok komen sesame sendirik kat mukabuka ngan skype..
alahai betapa sengal nye..
hahahaha
cm jauh je
padahal jarak antara kitorng xsampai 3,4 kaki je..

lagi haru salah sorang mbe ku ni buang tebiat pakai tudung malam buta yg indah ni
ahha
apa ke he..
ni sbb nk ym ngn cik abang la tu..ekekekeke
pyah2..he2

aku dah tukar setting sket ka blogspace aku..
aku suke~~~(0.o)('')
aku ngah mempelajari cara2 nak buat blogsapce jd mantop
tapi
hmmm~~~
byk tol kekangan yg mhalang untuk aku mempelajarinya..
ahha..
padahal malas sebenornye



oyeeeeaaa
opening for world cup da bemula
so, ap lagi kipas-susah-mati football
jom jd kelawar untuk 1 bulan ni..
ahha



dah2 xde pe dah nk direpek kan
just nk say something..

makan2 jugak..minum jgn lupa
?????
ape punye ayat ni






mo0d:gilabolamakambolatido....
keadaan:malamygtakbuta
masa:0039h0urs








sayadamerepek

da banyak hari saya tada idea nk nulis
asal tulis je , tak sampai separuh karangan dah delete balik
haru2..
ni pom dah kering balik idea tu..
mana pegi wahai sume idea2 ku??

~~~no idea more~~~
apakah kaitan cikodok ni??ncem kan3 ekekeke
menyemak je kat eN3 aku untuk kali ni..
walaomacammanep0n..
cikod0k
ni tetap makhluk Allah yg xkurang fungsinya pada alam semulajadi yg dah x bape nk semulajadi..
umat manusia pom diakhir zaman ni pom ramai yg dah xsemulajadi
dah lintang pukang linkop makok ayon

walaweyyyyyy..
paham2 sindiri la yerkk
dari genetik XX sibuk2 nk jd gene XY
gene XY tukar pegi jd gene XX
(TADA KAITAN ANTARA JIN MATA 1 @ JIN AFRIT)harap maklum
ape ke jadahnya(meminjam seketika ayat dari penutur asal ..alamak lupe lak name mamat tu!!!)


kat MASTIKA bnyk paparkan masalah sah sial ni untuk bacaan umum(U)
ekk ??(U)..aku rase banyak untuk 18 tahun keatas je..
wah..
byk sungguh ya masalah sah sial sekarang ye..
salah sapakah sume ni belaku?????
mak bapak yg xpandai didik anak @p0n anak2 yg bahalol lagi tol0l ik0t kepala sendiri..
renung2kan & selamat beramal!!!





mo0d:xlehtido due to sakit gigi
keadaan:gusi bengkak sket
masa:wktu afdal untuk tdo







Sunday, June 6, 2010

no entry masuk



xde kaitan pun no entry ngan ape yg aku nk repekkan ni
just nk menenangkan diri je
kepala otak da penat
dr pagi sampai ptg
dari ptg sampai malam
dok ngadap nota ..

waktu exam
biasala sume org akan jd TINGTONG!!
knp??
byk sebab dan penyebab
kenapa jd begini

sebab2 yg sudah tentu diambil kire adalah:p
  1. malas nk study awal2
  2. time tok guru ngajor kat depan,kite kat blakang dok men2,dok dgar lgu,sembang2..
  3. pantang je seat kat blakang kosong..tu la seat aku untuk selama2nya..ever forever~~~
  4. tak nak dok depan kat lam kelas.(padahal tu la seat yg paling afdal untuk serap segala2 ilmu yg disampaikan)
sory yer kalo kate2 ini berunsur..(cacihinanista)..otak korang memang dah x dapat diselamatkan..lembap,slow mcm siput b***..laju lg siput b*** jalan~~~~=p-----0pppsss =0
(sila tembak mulut anda jika mengenakan ayat itu.)
p/s:sume ayat2 diatas disusun mengikut kesesuaian waktu otak anda untuk menafsir kata2 itu..

APA YG AKU DOK MEREPEK DAN MELALUT NI??
DA XDE KEJE SANGAT KAH??
ATAUPUN OTAK AKU TELAH DISERANG VIRUS2 ??
lalok dowh....





mo0d:separakoya
keadaan:bilikkuselerakngannota2
masa:tengahmalambute
sory..
malas nk download pic2 yg berkaitan..
harap maklum..
~~~
(o.0)('')






Friday, June 4, 2010

HARI MAKAN SEDUNIA..

HARI NI MERUPAKAN HARI MAKAN SEDUNIA BAGI AKU KERANA AKU MAKAN 3 KALI HARI NI.
H0H0H0H0H0..
MAYBE BG KAMU MAKAN 3 KALI NI XDE PE MAKNE..
TAPI BAGI AKU SUNGGUH BERMAKNA
KERANA..
HARI2 SEBELUM HARI NI AKU SELALU JE SKIP MAKAN..
AKAKAKA..
PASTU BILE LAPAR ..
TELAN MEGI CAP SEGERA
YG SUNGGUH BELAMBAK DIPASARAN SAMAADA DIPASARAN MALAYSIA MAHUPUN ANTARABANGSA.
(gula xde plak nk dilambakkan ..lg disorokkan ad la..hampeh tol punye tokey kedai..padahal tu bahan2 yg penting dalam pembikinan makanan mahupun minuman)
OKEY..
BEBALIK PADA MAKANAN KU TD>>>
TEPAT JAM 10 PG,ABIS JE EXAM ..
AKU AND DA MBE MELEPAK DI KEDAI MAKAN YG
ALA2 HIDUP SEGAN MAMPUS TAMAU..
(xde customer tp sevices tetap lembap mengalahkan siput sedut aku)
AKU MAKAN NASI + AYAM GORNG +KICAP +TELOR MATA KOBA..
WALAUWET..
WALAUPON SIMPLE TP TETAP BEST..
(nasi +ayam goreng +kicap+telor mata koba >>>
terkenang masakan kat umah..huuuuhuuu)
TEPAT KOL 1330 Hrs
AKU TURUN PG KEDAI MAKAN KAT BAWAH OSTEL AKU JE..
KONON2 NAK BELI MEE HO0N SUP JE
SKALI TGOK...
HALAUWEY
NASI GORENG AYAM PAPRIK AD LAGI..
APA LAGI..
SKALI AKU BEDAL BELI DUA2 SKALI
(MEE HO0N SUP + NASI GORENG AYAM PAPRIK)
(buruk lantak btol..hohohohoho)
AHH..
XKESAH POM..
JD SEKARNG NI ,,
AKU BARU JE PAS ABIS BEDAL NASI AYAM GORENG PAPRIK..
(kenyang2 ..)



sekadar hiasan..ekekeke
K..
PTG2 SKET LAGI AKU NAK BEDAL MEEHO0N SUP PLAK..
SEDAP2..
HEHEHEHE=D
xlame lgi badan aku bleh a jd mcm ni..


TOMEY2..akakakakaka

mo0d:separakenyang..akakaka
keadaan:ala2ngatukdowh..
masa:asusualseeatthedimdom..akaka

YUMMYYYY....










Wednesday, June 2, 2010

dikala exam aku merepek~~~kot..




Disaat malam yg kelam tp terang benderang ngan cahaya lampu neon kat tepi federal highway..
aku mula membuka lappy aku untuk meluahkan rasa isi hati aku yg kini tngah kacau..
kacau mengenangkan suasana exam yg akan menjelma tak lama lagi..

haru2..
apa mende la yg aku merepek ni..
tahpape ..
pening2..

ekceli aku baru je mengadap nota endocrine..
perghh..
mau otak aku berselirat kejap..
mane mau ingat pasal DM(diabetis mellitus),hypoglycemic,hyperglycemic..
x masuk lagi hypo,hyperthyroidism..breast/mammary gland disorders..
mane lagi nk meyedut suku2 ayat dalam nota orthopaedic..
nota2 obstetric + paediatric lagi la buat aku hyporeading kejap..ho3
ekk!!!hyporeading ada juga ekkk???cuery ni??


lagi parah bile mengenangkan OSCE..
lalalala
salah step dalam buat pr0cedure
akibat dan jawabnya..
wassalamu..innalillah aku punye markah..

kacau betol..!!

schedule exam untuk final exam sem 4 ni betol2 mahadasyat..
why??
gilo pe berturutan 3 hari ad xm..
diwaktu petang yg sungguh enak untuk landing tdor diatas katil..(xm start kol 2.30pm - 4.30 pm)
otak time tu kopem2 hanyut dibuai2 mcm ad buaian dalam otak..
mau senak kepala aku nak muntahkan balik pe yg aku sumbat dalam kepala aku time ptg2 gtu..
hohohoh0..

tapi ape2 pun..
aku berserah dan tawakal je pada Allah..
aku yakin dengan usaha dan kerajinan aku menghadap nota2 kaki (ad ke nota2 kaki??)
aku dapat buat yg terbaik dan jugak dapat lulus ngan cemerlang,gemilang dan terbilang..

mak ,ayah,kucing2 ku dan sesape yg sudi membace bebelan picisan aku ni..
doakan aku dapat lakukan yg terbaik dalam exam ni..
sesungguhnya doa2 kalian amat bermakna buat diriku..
amiin~~~






mo0d:i'mdabest!!
keadaan:separuhseliratdengannota2
masa:telahditetapkanolehmasa