Tuesday, January 1, 2013

Pertama dijanuari 13

Bertemankan keropok lekor Terengganu , dihidangi segelas besar teh 'o' panas sambil melayan kesihatan diri yang agak kureng di hari pertama ditahun 2013 , ku mula menaip tiap2 baris patah perkataan diruang kosong ini ( imaging sambil nyanyi lagu Kosong Najwa latif)..

Hukmaihhh..ayat konon-ala-jiwang tak jadi.hampeh.=p

Apa aku nak merepek diawal tahun 2-0-1-3 ni.hmmmm..azam baru..aku rasa tiap tahun aku tak pernah terpikirkan pasal azam apatah lagi orang yang bernama Azam ni..lalalal..yang aku tahun angka umur aku makin bertambah dan of cos la ada sesuatu yang perlu aku lakukan mengikut tahap umur aku.contohnya masa tahun lepas a.k.a tahun 2012 , aku dah mempunyai kerjaya yang kekadang aku rasa aku ni macam tak sesuai je ngan kerjaya tu.kene banyak sabar woii..huhuhu
Maka jadinya tahun ini,bersamaan tahun 2013 , aku akan meg-upgrade-kan diri aku ke alam lain.wiiipiii..insyaallah apa yang direncanakan ,akan terlaksana tidak lama lagi.

Seperti biasa..aku dengan kemalasan aku..aku dah malas nak menaip.saje je menggatal tangan skit menaip kat blog merepek aku ni.dan walaupun aku tak selalu mengupdatekan blog aku ni, tapi aku tak sesekali membungkus lingkup blog cap ayam aku ni sebabnya aku dah rasa macam ada sentimetal value untuk aku lak.weehuuu.

Wokey.,sekian dulu bebelan aku untuk tahun 2013 ni.ntah2 masuk tahun 2014 ti aku bru update..haru sungguh kalu gitu.😷

P/s: insyaallah bulan 2 ni kot dan insyaallah bulan 6 ni kot..thathatha..

2 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. Lizz said...

    buatlah apa2 pun asalkan kau rasa happy dan tak ada sesiapa yg paksa kau buat. heheheeh

  2. pinyu pjah said...

    Hehehe..xhepy pun kn buat jgk..