Thursday, February 7, 2013

Neskope latte sedap macam biskut merry

Nescafe Latte..yummmyyy




Taaapiiiikannnnnn.....




Bila aku minum menda sedap ni time aku keje shif malam..hokmakaihh..pagi balik dari keje,aku dapat terbongkang 2jam je. 2 jam!!!!!!! 2 jam je aku tido.owh.terbaik !!
Pastu try la buat2 tido pastu..haram..sikitpun tak ngantuk.pejadah!!
Pastu bila agak2 matahari dah ala2 tersipu2 malu nak berundur ke arah barat.time tu jugak la mata ni tergedik-gedik malu2 nak tutupkan dirinya.perghhhhhhhh
Pastukan..stress memanjang je sbb tido xcukup..pastu nak smbung balik keje untuk 2nd night ..agak arr nak mengamuk dengan diri sendiri.pufffff.pastu xpuas hati .pastu gaduh ngn encik tersayang.walaweyhh..syok sungguh rasenye.huhuhu

Kesimpulannya aku tetap suke ngan menda sedap ni.lalalala


Ekkkk..tak abis citer lagi pasal mende sedap latteco ni..>_<

Disebabkan mende alah ni sedap sangat untuk diminum walaupun dah tau bawak effect yg buruk yang boleh menjejaskan kualiti tido yang tak berapa berkualiti ..tetap jugak nak mende alah ni.
Mende sedap ni kalu diminum waktu malam memang bagi effect tak tido(tu untuk aku la)..
Kalu time minum disiang hati..effect dia aku aku berjoging. Berlari-lari sempoi2 bahasa . Ulang alik pegi jamban.aku syak menatang ni ada diuretic agent kot macam patient aku yang dibagi iv infusion frusemide(lasix)..memang berlari-lari pegi jamban la jawabnya.hohoho..

Ah.gasak la.janji sedap.wehuu.kalu aku suke jenis ni.encik sayang aku suka yg jenis mocca tu.xsedap langsung yang tu.erkkkk


Dah a.pintu jamban tu dah melambai-lambai panggil aku.chow g jamban jap.

P/s: sodap sungguh ayaq neskope ni.ambe suke.(y) <----- tanda ni kalu kat fb menunjukkan LIKe.je dop??

2 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. Lizz said...

    aku mmg addicted dengan nescafe,kopi ke amende semualah yg boleh ilangkan ngantuk ni. hahahaha!! payah nk ilangkan habits ni

  2. pinyu pjah said...

    Lizz: haha..addict xingt dunio..haha