Saturday, April 9, 2011

cerita takbersambung sebab tak de tali..

currently at umah along sekarang(hehehe..gune nappy along post entry ni)
semalam adalah hari aku tak berebut nak naik KTM ..(sebelum ni pon xpenah berebut gak..baik kan aku..miahahaha)
sanggup lepaskan 3 4 tren semata2 malas nk berebut + dlm ktm dah cm sardin..hohohoho
akhirnya dlm 7 .30 PM datang la tren yg menuju ke seremban.
wahhh..ramainye pepuan yg kat kiosk tengah yang memang khas untu pepuan je..siap rebut2 ag..aku malas nk behimpit2 kat kiosk tengah tu..aku pergi la kat kiosk tren yang untuk seme xkire lelaki mahupun pepuan..
masuk je..adela 2 orng minah korea ni berckapa..makaihh..cm burung...cutcetcutcet tanpa henti(paham2 je la kalo korea ckp cam ne..tersembur2..lalala
then sorng minah korea tu tye aku "what time now"..aku xpaham coz bhs engris die cam pelik skit..lalala..borak skit2 ngan minah korea tu..minah korea tu nak balik nilai.dia study kat nilai internatioan college..(owww..bru aku tahu..)
so moral of da story dr entry aku kali ni adalah..xde moral pon.just sikit story yg sebenarnye ada kejadian kat dlm tren tu tapi xpe la xnak citer..biar je tergantung cam tu je citer ni..lalalaalala

p/s: banyak kenangan buruk ngan tren ktm tp terpaksa gak naik bile keadaan betol2 memaksa..huhuhuhuh

4 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. aku mun said...

    hahahah kiosk??ko ingat kiosk jual tudung ke pjah???

  2. pjah said...

    alahai..hahaha..taktau nak pgil menatang tu ape..aku bg je la name kiosk..miahaahha

  3. ecalzz said...

    pjah! haha.. kenangan buruk dlm ktm?? wah, kalo de org yg lebih2 lengsing sute! hhahaha..

  4. pjah said...

    hahahaa..memang dah bagi dah..dapat praktis balik ajaran silat abang yah dulu tu...padam muke..miahahaha