Monday, January 2, 2012

first merepek 2012

tarikh:02012012
mood:bercuti
azam tahun 2012:ntah.nak kawin kot.(harharhar.meroyan nak kawin)

dah.cukup.stop.titik untuk aku merepek.

=============================================================

kawin.umur nak masuk 2++++..kawin..kawin..kawin..nak kawin ngan sape tah.meroyan je lebih.masak pun tah pape.duit pun tak da.nak kawin..yang penting..calonnya.calon pun takde.huuu..koya molek.


cinta tak jadi.sampai sekarang macam masih tunggu "dia" ."dia" dah berpunya ke belom tak tahu la tapi penangan "dia" buat "aku" tolak cinta lain.aarhh..masalah seh.
walaupun pernah "aku" mencuba untuk mencuba cinta lain tapi tetap "dia" dalam ingatan.

pada fb sahaja la "aku" meroyan mengharap "dia".pada fb jugak la "aku" mengharap dia kembali pada "aku" tapi "dia" tetap senyap.

notakakijalanan:
wahwahwah..apekah aku merepek ni.nak tulis pasal lain..mende lain yang tertulis.takpe la.yang pasti..citer diatas citer benar sebab salah sorang kawan aku balik2 kat wall fb dia asyik emo dok tunggu ex dia.
kadang naik muak jugak.
adoiya cik kak.udah2 la mengharap pada yang tak sudi.
bak kata orang
"kumbang bukan sorang" life must go on.

tengok macam aku..walaupun cinta dulu tak kesampaian tapi dapat je hidup bahagia bersama2 family , kucing dan kawan2 yang tersayang.
cewah..ayat nipu.padahal masa mula2 dulu..time tu lagu kenangan terindah nyanyian samson tengah hot..meroyan jugak..lalalala

p/s:
sekarang suma budak2 rumah aku dah berpunya even diorang cakap "skandal".hoo..
skandal la sangat ek!!
aku?aku tumpang gembira la untuk budak2 rumah aku.hehehehe.semoga jodoh budak2 rumah aku kuat sampai ke kawin dan ke anak cucu bercicit micit.lalalala

p/sII:
dah lama tak buat entry yang ada p/s ni.lalala

p/sIII:
agak2 incik suka p/s banyak tu prasan tak entry aku yang ni banyak p/s ni.harharhar.
kalo ko ada baca blog aku..maknenye ko prasan la tu.kan2 zul kan..hahaha


adois amigo 2011.welcome 2012.
moga 2012 buat hidup aku lagi bermakna dan ceria.xmo dah time keje asyik menyumpah je.dosa free je aku dapat walaupun orang cakap kerja aku ni senang2 je nak dapat pahala.walla!!

4 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. ecz emz said...

    amboiii!!! sape dia tu jah? tka sangka! nampak je cool.ahahaah

  2. pinyu pjah said...

    ema:
    hakhakhak..sapa??kenangan lama..xmo kenang dh.hehehehe

  3. zulfikar hazri said...

    iyeee, aku perasan ko tulis P/s banyak betul pijah oiii..

    ko suka siapa ni? ko dah hint kat dia ke belum?


    org ckp cinta ni datang masa tak diduga. boleh je kena ngorat tiba2... :)

  4. pinyu pjah said...

    zul:
    haha..mata ko ok lagi la tu..sbb tu ko blh prasan lagi...harharhar

    bagi hint..ooohohoi..lost contact dh.xleh nk bagi hint dah..

    mcm ada pengalaman je..ko kena ngan ngorat ngan sape ek..harharhar..:p