Wednesday, May 11, 2011

posting time

dah masuk minggu ke 3 aku posting kat ward surgical kat hospital ni..

selama 3 tahun dok sini..
takde tempat lain dah..only this hospital..jgn tye hospital mane sebab aku tanak bagitau..miahahaha
dan sebab ape tak pernah posting kat hospital lain.ini adalah sebab aku tajaan dr hospital ni..hehe
so tak payah gedik2 g posting kat hospital lain..lalalala..

k.bebalik cerita asal..
posting yang sekarang ni merupakan posting yang last.tak lame lagi dah nak qualified..
kat ward surgical ni yang aku ngah posting ada 6team.urology.cardiathoracosurgery,neuroblue (neurosurgical).neurored(neuromedical),general surgical dan team burn&plactic
banyak kan.
ward ni jugak antara yg bizi la kat hospital ni..

malas dah nak citer lelebih..yang pasti aku penat sangat sekarang ni..

notakakijalanan: i love my job..(ye la tu =p)



4 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. eila said...

    HAHAHA :D bia aku ckpkn hospital mane
    PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI MALAYA ! EHEH ;P
    pjah bakal stafnurse kje kt situ, agaga

  2. pjah said...

    kurang asem kamu ila..hahaha

  3. lizz said...

    mak aih.keje kat hospital????hmm, aku takut ngan hospital nyer environment.hehehehehe. lagi2 hospt gov kat johor ni.huwaa!!! scary.

  4. pjah said...

    @lizz..mula2 aku pom xsuke sngat ngn hosp environment..tp bila dah dlm medical line..posting..posting dan posting..xde la truk sngat..hehehe