Thursday, December 24, 2009

mp3 cap china???

2,3 ari pas ..aku ngan adik aku g jalan2 ..g bandor koleteganu a tu..eh..silap..bandaraya koleteganu..p aku tgk x brape nk bandaraya pom..???
aku pg beli mp3 ..name mp3 aku tu OPOD..???plik tol name mende alah tu..ala2 nk cilok name ipod..mp3 aku tu buatan dr Tanah Besar China..wakhukhu..belasah je la..mp3 tu rege dye 99.00 duit malaysia..not duit cap indon or cap myammar..
mp3 aku tu 2G ja..p bleh je sumbat byk2 lgu..aku rase sume ok je sal mp3 tu ..p 1 ja masalah..x tahan lame..mp3 tu leh tahan 4jam ja (nonstop listen)..bru ngah syok2 dgr lagu..tb2 innalillah..wassalammu..hampeh tol..tp ok a kot coz name pom mp3 cap ayam..rege pom cukup2 untuk buat poket aku kopak untuk 2mgu..hmmmm...
mp3 tu gak dsertakan skali ngan charger + usb wayer..ok la tu..
untuk halwa telinga ja dkala bosan..aku akan sayang and cinta kat mp3 aku tu..wassalam..

1 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. parkbhuthe said...

    wakakaka mp3 cap ayam kookokokokokokokokoooookkk
    hahahah ok lah tu pjah...aku lak tg pikio cane nak baiki mp3 aku tuh heheh
    jadik mekanik mp3 lak aku nnti..
    leh dgr lagu ok tp tak tahan eh dier nye life..
    tu yg tak shiok,takpe,bli yg cikai..kang dah kaye ko bli lah set home theatre kasik sumbat kat telinga ko tuh hahhaha