Saturday, December 5, 2009

cik mun

ma kacih kat mak ayah y sudi membesar dri ku y memang dah besar ni..he2
ma kacih gak kat femly ak coz sudi menanggung diri ini..he2
n mekacih gak kat gengkawan coz sudi kawan ngan aku
wha2..

pe mende la y aku merepek ni..

1st time wat blog dlu ..tatau pe2
ntah canner la nk post sume2 tulisan buruk aku ni pom ak x tau
at least aku kuburkan je aku punyer blog tu..
whkakaka..
kesian kat blog aku tu..

ni nk start blik nulos blog..
mekacih kat inchemun coz menaikkan balik semangat aku nk wat blog..
JASAMU AKAN KU KENANG SAPA BILE2..HEHEHE

3 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. fakhrul said...

    hikhik.....bagus2..

  2. parkbhuthe said...

    ekkeke idup pjah!!!

  3. princmetalpjah said...

    trimas gengkawan2 ku..