Wednesday, June 29, 2011

memaki dan mencarut,,oppsss

ahhh..
tak tau la nak explain perasaan wa sekarang ni..mencarut kang..uikhh..

ingat aku nak lepaskan perasaan aku kat laman bersarang facebook..tapi aku rase nonsense la..bukan orang tau pon perasaan aku ..

tahap gaban planning..
asal plan je tak jadi..
konon nak pergi pulau..pulau ke mende..
baik aku dok kat kampung aku je..pulau jugak walaupun hanya pada nama sahaja.
ari tu plan nk pg pangkor..(konon la)
tak jadi..
aku dah kene gelak tergolek2 ngan kakak ipar aku..
katenya kakak ipar aku..
"apala korang punye plan ni..nampak cam beria je tapi hampeh.."
huhuhuhu..
mahu seminggu jugak aku bermastautin kat umah abang aku ..

pas 2 3 hari plan pegi pangkor tak jadi..
ada plak sorang kawan ni ajak pg pulau perhentian lak..
ikutkan aku dah malas dah..banyak mende aku nk kene settlekan kat kg sebelum aku balik negeri sembilan..
dia cam beria2 aje..then aku setuju je la..aku pon pergi la post kat fb mintak tolong kawan2 ada sesape leh tolong aku untuk jayakan plan "MISI PULAU PERHENTIAN NI"
last2 2 3hari belum berangkat pg pulau
tak jadi..adoiiiyaaa.. yg confirm pergi..tak jd pergi plak..
ooohoooi..
dah janji tu..pergi je la..
kalau betul2 tak nak pergi..jangan la berjanji nak pergi.
menyusahkan orang betul la..

aku sebenarnya malu nk mitak tolong kwan siber aku ni(kawan siber aku ni keje kat pulau)
sebab dulu pon dah pernah plan jugak tapi resultnya..harammm(time ni kolej tarik balik cuti seminggu)haramjadah tol
tapi sebab nak jayakan plan ni..aku mitak la tolong..ad respon ..dia ckp insyaallah akan tolong carikan..(sudahh..apa aku nak cakap ni)

perasaan aku???
berangin jugak la..pe citer ni bai..
lagi aku berangin bila intenet dah la semput kene asthma..(sbb connection bodband xmantap)
lagi bertambah berangin bile ada mainan perasaan..cicai tol..

line slow lembap..aku gagahkan diri aku terpacak depan laptop mengadap semua bagai ni dan mula memaki hamun dalam space aku ni..
sebenarnya aku nak je mencarut..
(sebenarnya memang dah mencarut pon cuma tak dipaparkan kat sape ni aje..)
so untuk menjaga lagi kesucian space aku ni..aku mencarut yang baik2 je..
SIPUT BABI..6JAHANAM,NATES,KAKIKURAP,AYAM TOGEL,LUCKNUT..
BODOH BANGANG BABI SETAN BERUK...
HUUUUHHHHHHH

xde notakakijalan.ditukar kepada p/s sbb owner space malam ni mood tak betol skit..so takleh nak bagi nasihat.
p/s:aku punya space sukasuki aku la nak mencarut..
p/s:owner space ni sebenarnya seorang yang sopan cuma kadang2 boleh jadi biol bila ada yang cuba membiolkan tuan punye space ni.
____________________________HARAP MAKLUM______________________



1 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. ecalzz said...

    =)