Wednesday, June 29, 2011

some from my head

aku ada 1 fakta yang belum diketahui umum lagi.

just aku je yang tahu..miahahaha

sistem pencernaan akan bergiat aktif bila anda menghadap facebook terlalu lame.

haaa..
caye tak..

ni selalu terjadi kat aku.
asal buka fb..time tu la perut ni akan menggesa aku untuk ke toilet..
potong jalan btol..terpaksa tinggal kan ltop sementara kaki berjalan laju menuju ke toilet..
haisshhh..
kawan aku selalu cakap..
"ko ni pjah..asal buka fb je misti pastu g toilet.."
hee..nak wat camna..dah sisa2 nutrien makanan yang tak diperlukan mitak keluar..
lalala
apa aku tulis ni
entry melalut merepek mengaban lagi

notakakijalanan:
bersyukur la kita dapat lagi membuang sisa mkanan yang tak diperlukan oleh badan secara natural.
andaikata anda mengalami masalah pencernaan.nak membuang secara natural tak boleh.dah bagi segala laxative pon tak mau keluar jugak sisa makanan tu.akhir sekali pembedahan terpaksa dilakukan.
perut anda kan ditebuk dan sedikit usus akan dikeluarkan sama ada di bahagian usus kecil ataupun ilium.usus yang dikeluarkan ni dipanggil stoma.maka anda terpaksa memakai beg colostomy sama ada untuk seumur hidup mahupun hanya untuk sementara sahaja.
so.jagalah usus anda dengan baik..
peace yaa..=p

2 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. Dakjaat™ said...

    fakta kau sendiri mana boleh digunapakai.. apeda... haha

  2. pjah said...

    aiyoo..dakjaat..hehehe
    xpe..aku pakai untuk diri aku sndiri je..
    kau nak gunapakai pon bleh jgak fakta merepek aku tu..haha