Tuesday, November 8, 2011

luahan perasaan jer

dah agak lama tak jenguk.orang dah bekerjaya katakan.
lalalala.koya bekerjaya la sangat.

macam2 hal berlaku kat ward tapi,aku seronok.

siyes,walaupun aku penat dan kerja berlambak2..dengan nak ikut doktor's round.nak buat changes,buat dressing,nak bagi ubat ..prepare patient nak pergi operation,dilute antibiotik dan yang paling penting jaga patient supaya takde pape berlaku..aku rasa happy dengan kerja aku.
(walaupun bila balik rumah.rasa nak tercabut pinggang,penat,letih..ho3)

dah2 aku merepek pasal kerja aku.kerja kena ikhlas baru dapat berkat.

raya aidilahda .aku tak dapat cuti.lagi pun aku kan baru lagi kerja.so memang harem la sister nak bagi aku cuti.priority to senior.hohoho
malam raya .dengar takbir dari surau bawah rumah.sayu der.nak nangis rasa.housemate aku dah meleleh dah.
aku?
aku dapat control lagi.takmo nangis2.konon!
padahal sambil gosok uniform kerja..meleleh jugak..=p
dah raya haji ke3 ni..tak dapat lagi merasa daging korban.hmmmm..takde orang nak bagi ke??
sobs3 T_T

notakakijalan:
sekadar imbasan perasaan aku untuk hampir seminggu kot tak hupdate blog cap kapur ni.agak2..ada tak sesape yang rindu kat aku sepanjang aku tak beronline ni.miahahaha.

oh sister..bila nak bagi aku habiskan cuti 12hari tu?aku nak balik kampung.huhuhu..

p/s:
rabu ni aku cuti.ahad pun ni aku cuti jugak sempena owing public holiday aku time depavali aritu.hmmm..ada sapa2 nak kuar dating ngan aku tak.walla!
=p

9 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. Zefa NorAsmara said...

    Alololo.. cian dia. Berkhidmat utk masyarakat banyak pahalanya.. insyaAllah..

    ps: kami makan daging sampai peningggg..

  2. pjah said...

    kak zefa:
    haha..jaga2..jgn sampai darah naik..

  3. Lizz said...

    kat rumah banyak daging korban.minggu ni masak daging tu je.hahahaha

  4. StingRay said...

    apa susah,bawak je seterika tu pegi jumpa sister.

    sambil seterika badan dia,tanya la pasal kelepasan cuti.

    amacam?

  5. pjah said...

    lizz:
    hahaha..jeles wooo..nk makan dging gak..antar la skit kat aku..

    stingray:
    hahaha..alamaknya pastu ,aku plak yang kene seterika ngan sister..miahaha

  6. Lizz said...

    mana boleh,aku kedekut.dading tu utk aku sorang je!hahahaha

  7. pjah said...

    lizz:
    kedek ut..=D

  8. alongxp said...

    ai?xkan xde sape nak bg daging kat nurse2 yg single2 ni kot hahaha? saba je la ye cik misi...hehehe

  9. pjah said...

    alongxp:
    haha..makan dging gulai orang kawin je la..minggu ni ramai orang kawin..=D