Wednesday, May 12, 2010

salah bangkit tido dari belah kiri..ni la jadinye kot..huhu

semalam aku rase aku telah dimalukan depan orang ramai.rase macam aku ni betol2 bodoh tahap mangkok ayun la.
kpe dia sanggup buat aku macam ni..tak patut betol!!!
dengan nada yg x leh blah,dgan soalan yg tah pape..aku dah jwb dengan sopan cume maybe la aku xde konfident kot time jwb soalan dia tu..huhu
tp still tak boleh buat aku macam tu..aku pun ad hati dan prasaaan jugak.
aku dimalukan depan orng ramai,,depan junior aku,depan masyarakat sekeliling..arghhh..nak nanes dah rase time tu tp aku ttp sabarkan diri aku dan befikiran positive.mungkin dia nak tegur aku kot..(huhuhu..aku ttp tak boleh trima cara dia tegur aku..macam monyet nk branak je)
lepas je aku dimalukan oleh dia,tb2 ada la sekor mamat yg aku nk je kate kat mama ni.."b**i ko..pernah telan slipa goreng x??)aku nak cakap tapi bile aku pkr balik ,takde makne aku nak sound mamat sengal tu..buang mase dan ayaq liur aku je.
huhuhu..
mamat sengal tu still jugak nk kate yg aku ni bodoh ,walaupon mulut b**i dia tu xkate macam tu,tapi aku tau..mamat sengal durjana tu nk perlekehkan aku..setan punye mamat durjana.harap otak je pandai tp attitude kat kepala lutut..soet tol..
aku diam je sambil junior aku tolong aku wat keje.huhu..nasib bek aku x nanes dpan dia..aku blah dr situ then lap air mata aku yg memang dah berjurai2 jatuh dr kolam takungan air mataku.sengal der..(malu der kalo junior aku nampak aku nanes..hehehe)
tak pasal2 aku nanes.
time2 tu jgak aku rase nak balik kg aku.tak nak jupe dh dia.tak nak dah buat pe yg dia suruh buat,macam nk give up dh..ye la..dr trus dperbodohkan dan dimalukan..bek blah je dr situ..huhu
aku tau kalu aku buat tindakan tu,akan ada masalah..aku tak nak timbulkan masalah..huhu..
aku tatau dah nk wat pe time tu..
sakit ati tol..
SAJA BIKIN MO0D AKU SP0IL UNTUK 1 HARI...







2 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. Alynn Notnot said...

    uiks. sabo2 :O

  2. pjah said...

    life must going on..ekekeke