Thursday, July 21, 2011

angry bird


burung marah.angry birds.layan aje time bosan2.
beberapa bulan yang lepas aku main angry bird rio.sampai level berapa aku tak ingat sebab aku main dalam tepon kawan aku.

agak sengal la jugak untuk main menda alah ni.mula2 memang excited tahap gaban.lepas 2 3 kali tembak2 tak kena anak kucing berhidung penyek a.k.a vavi hijau maka aku pun mula lah rase geram plus rase nak maki dan kemudian keluarlah ayat ini "babi hijau btol"
p/s:aku tak mencarut cuma menyebut apa yang dipaparkan diskrin latop tu aje..=p

kegilaan terhadap angry bird ini telah menyebabkan pelbagai aksi dan perkara yang dilaku bagi menunjukkan betapa gilernya mereka terhadap angry bird.ni la contoh2nya:

p/s:
cikgu mane lah yang addict sangat dengan angry bird ni.aplikasikan angry bird dalam mata pelajaran fizik /add math.cool.

p/s:
cool ke pelik?agak2 ada orang buat baju raya tak?hehe

p/s:
boleh buat buka puasa tak pon makan sahur.sedap2.

gambar2 adalah insan dari incik google

notakakijalanan:
addict pada angry bird sampai lupa nak makan.adoiiya..kes parah dah ni.kalau kat facebook suatu ketika dahulu..kebanyakkan fbooker addict kat game farmville.betol ke tak?tepuk dada..tanyala membe sebelah sebab kadang2 membe sebelah boleh jadi saksi bagi kegilaan korang ni..=p

4 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. lizz said...

    kahkahkahkahkah!!! overnyer buat soklan angry birds tau!!tp,creative!!

  2. pjah said...

    lizz:
    tu la pasal..agak2 ko bleh jwb x solan tu..aku awal2 surrender..miahahaha

  3. h A n Y S said...

    baju tu kreatif giler! haha
    blom main lg, so taknak mulakan, kalau tak, nanti addict mcm ang! hahaha

  4. pjah said...

    hanys:
    hahaha..mainla..mula2 je addict..pastu ang jd geram + sakit hati..