Monday, July 11, 2011

mimpi moon

semalam aku bosan sesangat..tak tahu nak buat apa dah.so layan la tv..

tgok kat channel tv2..
aikhh..macam kenal je citer ni..
MIMPI MOON..

sekali aku tergelak tgok pelakon2 dia.
aku gelak bukan sebab citer ni kelakar tahap gaban tapi sebab pelakon dia.
aku bleh tgok balik si aflin shauki ,kavita kaur,rashidi ishak ,datuk jalaluddin hassan zaman muda2..
lain benor..lagi2 si aflin shauki..dulu comey..sekarang lagi comey..hhehehe
anak-anak puan fatimah pon ada jugak..ala aleeya ngan amani tu..amani dalam citer ni kelakar giler..aku tergelak tgok amani.dalam citer ni rambut dia xcantik..pendek dan mengerbang..hahaha
maklum la budak2 lagi..

okey..aku taknak review citer ni sbb citer ni dah lame ditayangkan.mase aku darjah 6 tu..so kalau aku review..napok sangat aku ketinggalan..miahahaha
kalo belum tgok..cari la balik cd.dvd.xpon download je..tgok la sampai puas..

Mimpi Moon
Mimpi moon.jpg
PengarahShuhaimi Baba
PenerbitShuhaimi Baba
PengarangShuhaimi Baba (lakon layar)
LakonanRashidi Ishak
Kavita Kaur
PengedarPesona Pictures Sdn Bhd
Grand Brilliance Sdn Bhd
Mula tayangan6 April 2000


ihsan incik google

notakakijalan:
tu je la yang aku mampu mintak sikit gambar kat incik google.aku dah malas nak godek2 kat google tu..sebab aku memang malas nak mencari kat google.=D

2 orang tengoh nopak caktingcakting :

  1. Lizz said...

    semalam ternampak iklan mimpi moon tapi sebab cite lama malas nk tgk. terbaca entry ni rase cam ralat lak cz xdapat tgk amani dulu2.hehehehe

  2. pjah said...

    liza:
    sbb cite lame..aku pon skip2 tgok citer ni..tp bila kuar si amani ngn kakak dia..aku gelak..
    lagi tak leh blah aku gelak..ally iskandar pon ad skali dlm citer ni..sangat2 beza ally dulu dan sekarang..lagi bikin aku gelak xhengat..miahaha